У Житомирі звільнення з роботи врятувало водія від помсти ветеранів АТО

У Житомирі звільнення з роботи врятувало водія від помсти ветеранів АТО

У Житомирі звільнення з роботи врятувало водія від помсти ветеранів АТО

Військові хотіли провчити нахабу за образу матері загиблого героя.

Скандал через хамовитого водія маршрутки розгорівся у Житомирі. Чоловік у принизливій формі вимагав гроші за проїзд у матері загиблого героя 30-ї бригади, хоч вона і показала посвідчення, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Пані Світлана щодня їздить на військове кладовище. Тут похований її єдиний син – командир танкового взводу 26-річний Артем Абрамович. Два роки тому він загинув на Донеччині. Вчинок водія став для неї найбільшим шоком із моменту втрати сина. "Він повертається і дуже голосно на всю маршрутку каже: де ви понагрібали цих посвідчень "родина загиблого" - пригадує Світлана Абрамович.

Випадок у маршрутці мама загиблого бійця не стала замовчувати. За неї вступилися й активісти. Вибачатися приїхав представник фірми-перевізника. Каже, водія уже звільнили. "Проводимо перевірку зараз. Водій даного транспортного засобу звільнений з роботи", - розповів Микола Наумчук. Звільнивши водія, перевізник врятував його самосуду – кажуть ветерани АТО. Люди вже чекали його на кінцевій зупинці. "Йому вчора просто пощастило. Хлопці хотіли роздерти його", - розповів учасник АТО Едуард Мальований.

У Житомирі поведінка хамовитого водія маршрутки спричинила скандал

У Житомирі поведінка хамовитого водія маршрутки спричинила скандал

У Житомирі це вже не перший випадок, коли водії маршруток вимагають оплати за проїзд у родичів загиблих в АТО. "З квітами їду на кладовище до дитини. Я йому показую посвідчення сім'ї загиблого, а він говорить: у мене таких, як ти, знаєш скільки за цілий день?", - розповідає мама загиблого бійця Наталія Дульчик.

Чиновники запевняють, що угоди з такими перевізниками розриватимуть. "Те, що в наших силах – поінформувати і забезпечити, щоб такі ситуації більше не повторювалися, це ми обов'язково забезпечимо", - каже заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук. Обіцяють також подбати, аби звільненого водія маршрутки, який образив матір загиблого бійця, не взяли на роботу до жодного з міських перевізників.

Два місяці тому в Сумах близько сотні ветеранів АТО заблокували приміську автостанцію. Вони не випускали на рейс пасажирські маршрутки, вимагаючи передбаченого законом безкоштовного проїзду.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація