Убитого друга дитинства Кернеса назвали дуже порядною людиною

Убитого друга дитинства Кернеса назвали дуже порядною людиною

Убитого друга дитинства Кернеса назвали дуже порядною людиною

На цвинтарі в Харкові сталося вбивство

Жодної інформації про можливі мотиви ані друзі, ані поліція не дають.

Вбивство харківського бізнесмена Юрія Димента можна назвати загадковим. У цього злочину немає свідків, друзі загиблого мовчать, а поліція дає вкрай розпливчасті коментарі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Працівникам цвинтаря загиблий був добре відомий. Він приходив на могилу матері тричі на тиждень протягом уже 15 років. На її дні народження та роковини смерті приносив квіти.

Вбивця знав про це і чекав на жертву, яку застрелив. Це, мабуть, єдине, що відомо достеменно. Все інше, включно з видом зброї та речовими доказами на місці злочину – таємниця. Щодо цього є тільки неофіційна інформація.

Мешканці району кажуть, що нічого підозрілого не чули і не бачили. Правоохоронці готуються до повторного ретельного огляду місця трагедії.

"Дуже порядна людина. Не вживав спиртних напоїв, не палив цигарок, ніколи не було в нього проблем із законом. Дуже грамотна, ділова. Не знаю, хто міг це зробити. Кому він міг перейти дорогу", - каже друг дитинства загиблого Едуард Варавін.

Вранці 26 лютого в Харкові вбили близького друга мера міста Геннадія Кернеса – Юрія Димента. Його застрелили на кладовищі, де бізнесмен відвідував могилу матері.  Вбивство сталося близько 9-ї ранку. Димента розстріляли з вогнепальної зброї, однак поліція поки не коментує. Достеменно відомо, що бізнесмену поцілили в голову. На місце трагедії прибули Геннадій Кернес та Михайло Добкін

Мер Харкова відвідав місце загибелі друга, однак нічого не став коментувати журналістами і мовчки залишив кладовище. За непідтвердженою інформацією, в Димента випустили автоматну чергу.

Кореспондент ТСН Світлана Федчун

На одному з кладовищ Харкова застрелили найближчого соратника Кернеса

На одному з кладовищ Харкова застрелили найближчого соратника Кернеса

Повʼязані теми:

Наступна публікація