Українець перед смертю зізнався, чому зарубав дружину і доньку в Неаполі

Українець перед смертю зізнався, чому зарубав дружину і доньку в Неаполі

Життя родини Гаврилюків обірвалися в Неаполі

Чоловік страждав від того, що дитина була глухонімою.

Українець Володимир Гаврилюк, який напередодні в передмісті Неаполя жорстоко зарубав сокирою свою дружину та доньку, а потім перерізав горло й собі, добре розумів, що коїв. У цьому певні лікарі, що встигли поспілкуватися з чоловіком, перш ніж він помер, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Подружжя Гаврилюків прожило в Італії вісім років. До Неаполя переїхали, бо хворій доньці більше підходив тутешній клімат. Маленька Катя страждала вадою слуху. Батьки сподівалися, що біля моря дитина швидше одужає.

Зараз їхній дім опечатаний поліцією. На вхідних дверях – квіти та дитячі іграшки. Для сусідів звістка про вбивство стала справжнім шоком. "Ніколи не сварилися, ми не чули криків ніколи", каже сусідка Ізіде Марікьяно.

Марині Гаврилюк було 30, її чоловік на 14 років старший. Жінка працювала прибиральницею. Відгуки від тих, до кого ходила – лише хороші.

На Володимира теж не було нарікань. Чоловіка ніколи не бачили п'яним. Тож, коли він не вийшов на роботу в тепличне господарство, керівник прийшов перевірити, чи все гаразд.

Пригнічений чоловік в Неаполі зарубав сокирою дружину та доньку, а потім перерізав горло і собі

Пригнічений чоловік в Неаполі зарубав сокирою  дружину та доньку, а потім перерізав горло і собі

"Зазвичай о 7:30 він приходить на роботу, але його не було. Близько 8:30-9:00 я почав йому дзвонити. Дзвінок ішов, але він не відповідав. З третьої спроби він взяв слухавку і відповів, але щось буркотів, і я не міг нічого зрозуміти. Тоді я вирушив до його дому. Він навіть відчинив мені двері. Так я побачив, що сталося там. Він весь у крові, горло перерізане. Я одразу викликав карабінерів", - розповів роботодавець Володимира Чіро Таммаро.

Лікарі певні, чоловік добре розумів, що коїв. "Ми були вражені тим, що він розповів психіатру. Чоловік доволі критично говорив про те, що скоїв. Сказав, що впродовж тривалого часу був пригнічений через ситуацію з донькою, яка була глухонімою. Після цих слів у нього раптом почався крововилив. Його намагалися реанімувати, але було пізно. Все сталося надто швидко", - розповів керівник відділу хірургії місцевої лікарні Мікеле Анзалоне.

Тіла Гаврилюків, вочевидь, поховають в Італії. Щоби доправити три труни в Україну потрібні € 12 тисяч – сума, якої в родини не було.

Як уже повідомлялося, у лікарні помер чоловік, який сокирою зарубав своїх дружину та доньку. Вбивця власної сім'ї пережив своїх рідних на добу.

Кореспондент ТСН Катерина Нестеренко

Повʼязані теми:

Наступна публікація