Україні є ким пишатися - найсильніша жінка планети Ольга Лящук встановила черговий рекорд Новини компаній

Україні є ким пишатися - найсильніша жінка планети Ольга Лящук встановила черговий рекорд

Під час презентації Книги рекордів України глава правління управляючої компанії ДК Девелопмент Ігор Федорович Дворнічен привітав рекордсменку з недавньою перемогою на Arnold Classic.

21 березня на презентації книги Національний Реєстр Рекордів України виступила найсильніша жінка планети Ольга Лящук. Партнером заходу став житловий комплекс Олімпійське містечко, в якому вже проживають багато українських спортсменів. Ольга Лящук незабаром поповнить список мешканців-чемпіонів Олімпійського містечка.

Більше 40 рекордсменів з 400 — володарка найдовшого волосся в Україні, найвитриваліша радіоведуча та інші люди з незвичайними вміннями — зібралися 21 березня в НСК "Олімпійський" для демонстрації своїх унікальних здібностей. Яскравою зіркою шоу в Олімпійському стала атлетка Ольга Лящук, яка за кілька секунд розчавила стегнами кавуни. Півроку тому вона демонструвала цей талант в британському шоу.

Ольга Лящук також відома як найсильніша жінка планети. У 2014 році 29-річна спортсменка показала найкращий результат на чемпіонаті світу зі стронгмену у Фінляндії — пробігла 240 метрів з 82-кілограмовим вантажем в руках. У березні 2016 року чемпіонка взяла участь в американських змаганнях бодібілдерів Arnold Classic, де посіла третє місце серед 18 000 спортсменів.

Кілька років тому спортсменка переїхала з Донецька до Києва і продовжила тренування в столиці, проживаючи в орендованій кімнаті. Дізнавшись про це, керівництво ДК Девелопмент прийняло рішення допомогти відомої українки з квартирою в Києві.

Під час презентації Книги рекордів України глава правління управляючої компанії ДК Девелопмент Ігор Федорович Дворнічен привітав рекордсменку з недавньою перемогою на Arnold Classic і подарував їй сертифікат на два роки заняття в елітному київському спортклубі.

ЖК "Олімпійське містечко" — єдиний в Україні комплекс зі значною спортивною базою. У проекті передбачені тенісні корти на даху, басейн, спортзали і затишні ресторани на верхніх поверхах з чудовими краєвидами Дніпра. Містечко складається з восьми секцій, кожна з яких має свою "олімпійську" назву. Поруч з житловим комплексом розташований Голосіївський парк.

Детальніше про інших спортсменів, які живуть в "Олімпійському містечку", можна дізнатись на сайті ЖК.

Наступна публікація