Українка намагалася вивезти до Росії викрадений Range Rover, що розшукував Інтерпол

Автомобіль числиться як викрадений у червні цього року та перебуває у міжнародному розшуку.

Вчора пізно ввечері, 22 жовтня, на кордоні з Росією затримали українку на вкраденому Range Rover.

Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

"Викрадений коштовний автомобіль марки Range Rover 2013 року випуску української реєстрації затримали учора ввечері в пункті пропуску "Гоптівка" прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за кермом іномарки у пункт пропуску прибула 24-річна громадянка України. Під час прикордонного контролю на авто спрацювала база даних Інтерполу.

"В ході детальної перевірки номерів та він-кодів було встановлено, що цей автомобіль числиться як викрадений у червні цього року та перебуває у міжнародному розшуку із занесеннням в базу даних Інтерпол", - додали у відомстві.

По даному затриманню направлено повідомлення Національної поліції для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею "Незаконне заволодіння транспортним засобом".

Громадянку України та транспортний засіб передано співробітникам поліції в Харківській області для з'ясування обставин правопорушення.

Нагадаємо, 21 жовтня, на пункті пропуску "Краківець", що на Львівщині, загорівся автомобіль "Москвич". За кермом машини була жителька Яворівського району, яка їхала в Україну. Самозаймання автомобіля відбулося після проходження контролю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація