Українська агенція Інтексчендж: "Вивчайте мову в країні, де нею спілкуються!" Новини компаній

Українська агенція Інтексчендж: "Вивчайте мову в країні, де нею спілкуються!"

Завдяки знанню мови перед людиною відчинені усі двері.

Більшість людей рано чи пізно замислюються над перевагами вивчення іноземної мови. Комусь це в дитинстві закладається батьками, у когось виникає в результаті кар'єрного зросту або під час подорожей. Але не залежно від віку і життєвої позиції, висловом "London is the capital of Great Britain" може похвалитися кожен. Але на жаль, цього не завжди достатньо. 

Шестирічна історія роботи на ринку надає нам впевненості стверджувати, що завдяки знанню мови перед людиною відкриті всі двері. 

У будь-який момент усвідомлення "важливості" мови компанія Інтексчендж допоможе підібрати відповідну програму, будь це школяр, якому головне весело провести канікули, студент, який прагне з користю розподілити свій час, або ж дорослий, що усвідомлено вмотивований. 

Мовні табори за кордоном для юніорів — унікальний формат літнього дитячого відпочинку, при якому в комфортабельних умовах діти в ігровій формі вивчають іноземну мову, беруть участь у розважальній програмі, побудованій на активних іграх, прогулянках, екскурсіях. Програма спеціально розроблена для наймолодших студентів: підвищений рівень безпеки, комфорт, цілодобовий контроль з боку викладачів і співробітників табору. 

Для старшокласників і абітурієнтів Інтексчендж пропонує великий вибір мовних і підготовчих курсів за кордоном. Хто, як не школяр знає, як довго можна займатися з репетиторами, але так і не досягти значних результатів. Але варто лише прибути в країну, де мова, що вивчається, є державною, як через пару тижнів результати не змусять себе чекати. Команда Інтексчендж забезпечить широкий вибір курсів у кращих мовних школах світу. Для детального вивчення запрошуємо відвідати наш сайт www.intexchange.education.

Для студентів стаціонару українських ВНЗ Інтексчендж пропонує стати частиною популярної програми Summer Work and Travel USA! Це дивовижний світ найбільш розвиненої країни, можливість поліпшити рівень володіння англійською мовою, знайти нових друзів, непогано заробити і помандрувати Америкою. За час програми учасник виконує нескладну роботу, що дозволяє не тільки компенсувати витрачені кошти, але і примножити їх у декілька разів. Деталі програми шукайте на нашому сайті www.intexchangeua.com. 

Для ділових людей з упевненістю рекомендуємо спеціалізовані мовні курси: англійська для бізнесу, туризму, медицини, мистецтва або дизайну і багато іншого. Навчання відбувається в оточенні досвідчених людей, які знаходяться на подібному життєвому етапі і абсолютно серйозно налаштовані на вивчення тем, що відповідають їх конкретним вподобанням. 

Філософія нашої компанії полягає в індивідуальному підході до кожного клієнта. Для нас — це не просто робота. Ми живемо своєю справою і пишаємося кожним, хто будує своє успішне майбутнє. У Інтексчендж ми твердо впевнені — все повинно бути зроблено, як для себе. Саме це допомагає нам вигідно вирізнятися з-поміж інших освітніх компаній.

Наступна публікація