Українська делегація пішки йшла з аеропорту Брюсселя після кривавого теракту - нардеп

Українська делегація пішки йшла з аеропорту Брюсселя після кривавого теракту - нардеп

Фото: Альона Шкрум

За словами Шкрум, паніки серед людей не було.

Сьогодні, 22 березня, народний депутат Альона Шкрум повідомила, що українські парламентарі, які стали свідками вибуху в аеропорту Брюсселя, вже евакуйовані.

"Нас евакуювали через вибух з поїзду по дорозі до Гааги на станції Брюссель-Аеропорт. Зараз пройшли декілька кілометрів пішки подалі від аеропорту, нас підібрав в.о. посла Украіни при НАТО", - пише у себе в Facebook Шкрум.

"Бачили поранених людей та стюардес в червоних спідничках, що плачуть. Співробітники аеропорту дуже перелякані. Паніки не було. За півгодини після цього відбувся вибух у брюссельському метро", - розповідає  депутат.

Нагадаємо, сьогодні в аеропорту Брюсселя прогриміли два вибухи. Як пишуть ЗМІ, їх скоїв терорист-смертник. Влада Бельгії вже назвала вибухи - терактом. За різними даними, загинули від 13 до 17 людей.

Ще чотири вибуху пролунали на станціях метро. У країні оголошено найвищий рівень терористичної загрози, а у Брюсселі зупинили роботу всього громадського транспорту





 

 

Друзі, з нами все в порядку. Не переживайте, будь ласка. Нас евакуювали через вибух з поїзду по дорозі до Гааги на ст...

Опубликовано Альоной Шкрум 22 марта 2016 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація