Українське срібло – розкіш за доступними цінами Реклама

Протягом багатьох років срібні вироби в Україну ввозилися з Азії або Європи.

Українське срібло - розкіш за доступними цінами

Протягом багатьох років срібні вироби в Україні ввозилися з Азії або з Європи. Але часи змінилися і ви можете побачити приємні зміни в ювелірному інтернет-магазині "Світозар".

Українські виробники ювелірних виробів, перейнявши досвід зарубіжних колег, вирішили створити свої власні колекції прикрас, які б не відрізнялися за якістю від імпортного товару. За короткий час з невеликих майстерень вони стали перетворюватися в повноцінних гравців ювелірного ринку.

Серед вітчизняних компаній варто відзначити "Світозар", цей молодий бренд заявив про себе лише кілька років тому, і на сьогоднішній день став одним з основних постачальників ювелірної продукції, як на внутрішній ринок, так і в багато країн Європи і СНД. Висока якість в поєднанні з доступними цінами швидко зробили компанію впізнаваною на ювелірному ринку, адже від багатьох колег Svitozar відрізняється креативністю і ексклюзивністю своїх виробів.

Кращі фахівці активно впроваджують у виробництво свіжі ідеї і найсучасніші технології. На ювелірній виставці Ювелір Експо, яка пройде 17-20 листопада, будуть представлені новинки компанії Світозар, які здивують і порадують навіть найвимогливіших цінителів прикрас.

У новій колекції дизайнери Svitozar вирішили застосувати нову технологію розпису холодної емаллю, яка зі звичайних прикрас робить чудові вироби як з етнічними мотивами, так і з футуристичним дизайном. Також всі відвідувачі виставки зможуть оцінити нову колекцію в стилі мінімалізму, з тонкими лініями без зайвих деталей. Срібні сережки, які можна купити на сторінці сайту Svitozar.com.ua/serebryanye-sergi.html - стали хітом нової колекції, вони чудово доповнять як образ сучасної бізнес-леді, так і образ пристрасної красуні.

На виставці компанія не перестане дивувати не тільки новинками, а й приємними сюрпризами. Для всіх старих і нових друзів "Світозар" зробить чудові подарунки і найголовніше - подарує незмінна якість своєї продукції. Ці прикраси здатні змінити образ кожного, хто доторкнеться до них, і найголовніше - все це пишність створено руками українських майстрів.

Наступна публікація