Українські хакери стверджують, що зламали пошту Суркова та викрили "злочинні плани Путіна"

Українські хакери стверджують, що зламали пошту Суркова та викрили "злочинні плани Путіна"

Фото: Getty Images

Зокрема, в документах прописані "невідкладні комплексні заходи" з дестабілізації політичного життя в Україні.

Українські хакери "КіберХунта" сьогодні, 24 жовтня, заявили, що нібито отримали доступ і повністю контролюють листування у пошті помічника президента Росії Владислава Суркова.

Група також повідомила, що наразі вони аналізують фрагменти листування Суркова з його помічником Карповим, який для конспірації підписує документи псевдонімом Павлов Микола Миколайович, повідомляється на сайті організації.

"У його пошті нами знайдені злочинні плани Путіна і його поплічників  з продовження захоплення українських територій на західній Україні, в тому числі плани з дестабілізації політичного життя в Україні і проведення дострокових парламентських виборів", - йдеться у повідомленні.

На сайті викладені документи, в яких, зокрема, прописані "невідкладні комплексні заходи" з дестабілізації політичного життя в Україні.

"Досягнення викладених цілей передбачає забезпечення в найкоротші терміни заходів щодо дестабілізації політичного життя на Україні, наслідком чого мають стати дострокові парламентські і президентські вибори. Найбільш сприятливий період для реалізації розробленого комплексу заходів листопад 2016 – березень 2017", - йдеться документі.

Організація також зазначає, що невдовзі викладе ще листування з нібито пошти Суркова.

"Як можна побачити з отриманих нами документів Сурков не має наміру зупиняти діяльність по ліквідації нашої держави і обговорює черговий план кривавого перевороту. При цьому Сурков використовує пошту v14691@yandex.ru, а його васал Карпов - pavnik@yandex.ru. Сьогодні ми робимо першу публікацію про спробу Суркова взяти реванш після провалу Новоросії. Далі чекайте продовження і аналітику підкріплену архівом листування", - йдеться у повідомленні "КіберХунти".

Повʼязані теми:

Наступна публікація