Українські військові за добу знищили понад сотню терористів

Українські військові за добу знищили понад сотню терористів

Військові за добу знищили понад сотню терористів. / Фото: facebook.com/ato.news

Але втрати понесли і сили АТО - за минулу добу загинуло 10 бійців.

Сили АТО за останню добу знищили понад 100 бойовиків, 10 одиниць бронетехніки та 12 артилерійських установок. Про це повідомив спікер РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, українським військовим вдалося відбити всі контратаки терористів, а також не дати бойовикам повернути вже втрачені ними території.

"В результаті за останню добу знищено понад 100 бойовиків, 10 одиниць бронетехніки та 12 артилерійських установок", - заявив речник РНБО.

Лисенко зауважив, що "тільки за останню добу терористи кілька разів контратакували Савур-Могилу, яку зайняли українські військові. Вони намагаються повернути висоту, з якої постійно обстрілювали позиції АТО".

Водночас, за даними РНБО за минуло добу понесли втрати й українські військові. За словами Лисенка, протягом минулої доби загинули 10 бійців Збройних сил України, а 55 отримали поранення.

Як повідомлялося раніше, на Донбасі бойовики готують теракти на звільнених силами АТО територіях. На часі бойовики активізували діяльність розвідувально-диверсійних груп.

Повʼязані теми:

Наступна публікація