Винних звільнять: український канал вибачився за передачу із військовим РФ, який воював на Донбасі

Винних звільнять: український канал вибачився за передачу із військовим РФ, який воював на Донбасі

Винних звільнять: український канал вибачився за передачу із військовим РФ, який воював на Донбасі

На каналі вирішили перестати транслювати "Битву екстрасенсів".

Телеканал СТБ пізно вночі вибачився за показ в ефірі програми "Битва екстрасенсів" російських військових, які зізналися, що воювали на Донбасі.

Про це голова правління ЗАТ "Міжнародний Медіа Центр - СТБ" Володимир Бородянський повідомив на власній сторінці в Facebook.

"Росія і Україна, з вини Росії, ворогують, російські військові присутні на Донбасі, Росія анексувала Крим. Показ даної програми з моральної точки зору неприпустимий. Мені соромно. Я приношу свої вибачення телеглядачам", - зауважив він.

"Ми прийняли такі рішення: 1. Припинити показ програми Битва екстрасенсів, виробництва телеканалу ТНТ. 2. Звільнити співробітників, які допустили вихід програми в ефір", - додав Бородянський у соціальній мережі.

Нагадаємо, що у вихідні СТБ показав третій епізод 17-го сезону "Битви екстрасенсів", яку знімає російський канал ТНТ. У передачі брали участь шестеро чоловіків, одягнених у камуфляж без відзнак.

Про одного з них екстрасенс сказав, що "він воював, і зовсім недавно". Ведуча уточнила, чи служив військовий в Сирії, але екстрасенс відповів: "Ні. Україна". Пізніше військовий підтвердив, що воював в Україні.

Наголошується, що епізод із зізнаннями російського військового на СТБ вирізали. Повна версія програми вийшла на ТНТ 17 вересня 2016 і доступна в інтернеті. Відразу після виходу скандального епізоду "Битви екстрасенсів" деякі українські користувачі соцмереж вибухнули гнівними коментарями.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України зобов'язала провайдерів протягом місяця припинити трансляцію російського телеканалу "Дождь", оскільки канал не визнає суверенітету і територіальної цілісності України і зображує Крим - територією Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація