Український режисер відреагував провокативним плакатом на скандал із Аваковим

Український режисер відреагував провокативним плакатом на скандал із Аваковим

Ця склянка увійде в історію як показник нашої вихованості / Фото: Facebook.com/pryymachenko

Склянка і "бе-бе-бе" - є символами нашого суспільства, - вважає митець.

Український режисер і творець серії сучасних українських плакатів Андрій Приймаченко відреагував на сварку поміж міністром МВС Арсеном Аваковим і очільником Одеської області Міхеілом Саакашвілі.

Приймаченко зобразив на черговому плакаті склянку, котру жбурнув Аваков.

Про це він розповів у еклюзивному коментарі ТСН.ua.

"У день, коли я пишу ці слова, я двічі їздив у громадському транспорті. І двічі я бачив грубість, невихованість та агресивну нетактовність. Хочу, аби ми зрозуміли - склянка і "бе-бе-бе" - є символами вихованості нашого суспільства.

Так, вияви грубості стаються і у цивілізованих країнах, але там люди знаходять у собі сміливість визнати свою нетактовність і вибачаються (у випадку чиновників - звільняються)

На жаль, ця склянка увійде в історію як показник нашої вихованості. Але це треба визнати і припинити вважати українців "вихованими, начитаними та ввічливими". Потрібно кожному з нас працювати, аби ця картинка втратила актуальність і відійшла в історію", - резюмував митець.

Нагадаємо, конфлікт між чиновниками на засіданні Ради реформ стався 14 грудня цього року. На думку Саакашвілі, міністр Аваков різко відреагував на його слова нібито через розслідування на Одеському припортовому заводі. "Тому що це дуже велика корупційна схема, в якій замішані інтереси депутатів "Народного фронту" Сергія Пашинського, його бізнес-партнера Сергія Тищенка, а також нардепа Миколи Мартиненка", - заявив голова Одеської ОДА. 

Своєю чергою, прес-секретар МВС Артем Шевченко виклав відео зустрічі Саакашвілі з російським бізнесменом Дмитро Мазепіним, який нібито претендує на купівлю ОПЗ. Однак самМіхеіл Саакашвілі відео назвав фальсифікацією

Президент України Петро Порошенко, який головував на засіданні, засудив лайку і образиГлава держави додав, що це він запросив до України міжнародну команду реформаторів.

(c) 2015

Posted by Andriy Pryymachenko on Wednesday, December 16, 2015

Повʼязані теми:

Наступна публікація