Український виробник прикладає величезні зусилля для відродження традицій виноробства Реклама

Український виробник прикладає величезні зусилля для відродження традицій виноробства

Довгий і тернистий шлях пройшла наша країна в становленні конкурентоспроможного ринку продуктів виноробства.

Довгий і тернистий шлях пройшла наша країна до становлення конкурентоспроможного ринку продуктів виноробства. За 25 років незалежності нам все ж вдалося досягти значних вершин у цій галузі. Прикладом тому може служити висока відмітка міжнародної компанія Ipsos Comcon (87 офісів по всьому світу), яка провела дослідження українського ринку вина в 2016 року.

Зокрема, у дослідницькому звіті була відзначена ТМ Villa Krim як бренд, що набирає обертів і завойовує серця споживачів. З продажами більше 6 млн пляшок на рік дана торгівельна марка продовжує нарощувати обсяги, залишаючись одним з лідерів за рівнем рекомендацій серед споживачів та з нульовим показником відмови від торгової марки

Нещодавно портфель бренду підняв планку українського виноробства ще вище, запропонувавши національному ринку колекцію Авторських вин. Це 4 позиції, створені за ексклюзивною рецептурою одним з провідних виноробів компанії Бояном Борисовим. Сорти винограду для купажів підібрані таким чином, щоб з одного боку підкреслити їх індивідуальні особливості, а з іншого - гармонійно розширити палітру смаків та ароматів. "Створюючи наші купажі, ми не вмкористовуємо стандартні сорти вінограду. Такам чином, ми поєднуєм характер різних ділянок теруару, роблячи смак вина унікальним",  - говорить Автор.

В Україні торгівельна марка "Villa Krim" для провадження своєї продукції, використовує повний цикл виробництва - від вирощування винограду, до розливу. у пляшки. Також на території заводу встановлена невелика метеостанція, в якій кожні 15 хвилин вимірюються такі параметри, як - відносна вологість, температура, кількість опадів, сонячного світла, вітру або вологи.

Завдяки виконанню всіх важливих компонентів виноробства був отриманий такий значний результат. Авторська колекція значима для України ще й тим, що ці позиції неможливо повторити при будь-яких інших умовах, і як наслідок, вона стає справжнім національним надбанням.

На цьому розвиток бренду Villa Krim не зупиняється і найближчим часом марка обіцяє порадувати українського споживача унікальною колекцією ігристих вин. Традиційно високоякісних і традиційно особливих.

http://villakrim.ua/ 

"Надмірне вживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я"

Наступна публікація