Україну знову засипатиме рясним снігом, а морози посиляться до -17

Україну знову засипатиме рясним снігом, а морози посиляться до -17

Україну знову засипатиме рясним снігом / Фото: УНІАН

Синоптики знову оголосили штормове попередження.

На вівторок, 19 січня, по Україні оголошено штормове попередження.

За даними Гідрометцентру, до кінця доби 18 січня у Херсонській, Дніпропетровській, у північних районах Запорізької області очікується сильна ожеледь.

19 січня в Україні, крім західних областей, пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, очікуються хуртовини, у східних областях місцями ожеледь, вночі в Чернігівській, Сумській, Полтавській областях сильний сніг. На дорогах країни ожеледиця.

Температура вночі -7…-12, в Карпатах до -17, вдень -5…-10, у південних областях протягом доби стовпчики термометрів покажуть -4…-9.

У східних областях температура вночі та вдень коливатиметься від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

У Києві погодні умови також суттєво погіршаться: у вівторок пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, місцями хуртовина, а на дорогах столиці очікується ожеледиця. Температура вночі -7…-12, вдень -5…-10.

Раніше повідомлялося, що через негоду в Одесі затримуються потяги, а у Миколаєві не працює міський транспорт. Синоптики кажуть, що сніг сипатиме аж до вечора, потім припиниться. А вже вночі вдарять сильні морози. Тому рятувальники розгорнули пункти обігріву.

 

Прогноз погоди в Україні на 19 січняХмарно з проясненнями.Невеликий сніг, вночі в Київській, Черкаській, Кіровоградсь...

Опубліковано ДСНС України 18 січня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація