Щасливі й гордовиті. Як виглядають затримані чиновники на тлі "килимів" своїх грошей

Щасливі й гордовиті. Як виглядають затримані чиновники на тлі "килимів" своїх грошей

Фото: Reuters

ТСН.ua вирішив зібрати галерею з підозрюваних у корупції осіб на тлі "килимів" з виявлених у них грошей.

9 серпня було затримано скандально відомого суддю Дніпровського райсуду Києва на хабарі у 150 тисяч доларів Миколу Чауса. Гроші він зберігав у скляній банці.

Останнім часом усе більше чиновників затримують із величезними сумами хабарів, тому ТСН.ua вирішив зібрати галерею з підозрюваних у корупції осіб на тлі "килимів" з виявлених у них грошей.

МЕР ВИШГОРОДА

14 квітня у Київській області було затримано Олексія Момота у підозрі в отриманні хабара в розмірі 200 тисяч євро. Чиновник разом із поплічниками вимагав від представника забудовника 300 тисяч доларів, а також приміщення в 4 тисячі м² у новобудові. Вказані кошти зловмисники вимагали за неперешкоджання будівництва житлового комплекса.

Мера Вишгорода звільнили з-під варти під заставу у розмірі 5 млн грн, які назбирали депутати та небайдужі містяни.

Фото: ТСН.ua

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ДСП

16 липня співробітники Служби безпеки України викрили на хабарництві одного з заступників голови Державної служби України з питань праці. Високопосадовець вимагав по 100 тисяч гривень щомісяця за надання дозволу на здійснення робіт. Хабарника було затримано після отримання чергової "данини".

Фото: ТСН.ua

ГОЛОВНИЙ САНІТАРНИЙ ЛІКАР КРАЇНИ

30 червня був затриманий т.в.о головного санітарного лікаря України Святослав Протас за підозрою в організації схеми з розкрадання 400 тис. грн бюджетних коштів. Разом з Протасом у робочому кабінеті головного санлікаря був затриманий начальник департаменту Державної санітарно-епідеміологічної служби Чепурний.

Фото: ТСН.ua

ЗАСТУПНИК МІНІСТРА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я

8 липня у заміському будинку на столичних Осокорках було затримано заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина із міченими купюрами на хабарі у 900 доларів та 38 тисяч гривень. Також було затримано директора урологічного центру Олександрівської клінічної лікарні, який був посередником у оборудках. Раніше Василишин очолював цю лікарню.

Фото: ТСН.ua

СУДДЯ ВИЩОГО ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ

27 липня генпрокурор Юрій Луценко особисто вручив повідомлення про підозру судді Вищого господарську суду Віктору Швецю. У його робочому кабінеті під час обшуків вилучили майже триста тисяч доларів, боргові розписки на загальну суму 475 тисяч доларів, коштовності та паспорт громадянина Угорщини, виданий на його ім'я.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація