Утікачка з Львівської психлікарні виявилася росіянкою – ЗМІ

Утікачка з Львівської психлікарні виявилася росіянкою – ЗМІ

Утікачка з Львівської психлікарні виявилася росіянкою – ЗМІ

Фото: Варта1

У поліції розповіли подробиці щодо втікачки з Львівської психлікарні.

Жінка, яка втекла з психлікарні у Львові, є росіянкою і перебувала у закладі на судово-психологічній експертизі після того, як побила вікна у відділі поліції та облила кислотою працівницю РАЦСу.

Про це із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах пише Zaxid.net.

"Ця жінка неодноразово хуліганила у місті. Зокрема, у червні вона приїхала до Львова та народила дитину, після чого втекла з пологового та покинула її. Дитину віддали у дитячий будинок. Через певний час жінка повернулась у пологовий та вимагала повернути їй дитину", - розповіли у поліції і додали, що після того як їй відмовили, адже дитина вже перебувала у дитбудинку, жінка декілька днів сиділа під пологовим і побила одну з його працівниць.

До того ж правоохоронці зазначили, що у вересні росіянка прийшла до РАЦСу на вулиці Зеленій і вимагала видати їй свідоцтво про народження дитини, а після відмови, оскільки вона покинула немовля у пологовому будинку, побила вікна у приміщенні та облила кислотою одну з його працівниць.

За хуліганство проти жінки відкрили кримінальне провадження та передали справу до Личаківського суду, проте у грудні вночі росіянка знову влаштувала дебош, розбивши камінням вікно Личаківського відділу поліції. Після цього жінку затримали.

"Згідно з ухвалою Личаківського суду від 21 грудня, жінку скерували у психіатричну лікарню на проходження судово-психологічної експертизи, звідки вона втекла 18 січня", - додали у поліції.

Нагадаємо, раніше на Львівщині у стайні знайшли тіло замерзлої психічно хворої. За даними експертів, жінка померла через загальне переохолодження.

Повʼязані теми:

Наступна публікація