В аеропорту "Бориспіль" на голову пасажирці обрушилася плитка

Плитка впала, коли жінка з дитиною спускалися для посадки на автобус.

В аеропорту "Бориспіль" при посадці на літак на голову пасажирці впала частина плитки зі сходин.

Про це спочатку повідомили користувачі соцмереж і портал avianews.com, а потім офіційно підтвердили в аеропорту.

Інцидент стався 2 серпня в терміналі D. Плитка впала, коли жінка з дитиною спускалися для посадки на автобус, який мав доправити їх до літака.

Потерпілій була надана медична допомога, хоча користувач Facebook Андрій Макарчев, який летів з нею одним рейсом, стверджує, що лікар ішов 10 хвилин і "особливої допомоги не надавав".

У прес-службі "Борисполя" повідомили, що пасажирку за рахунок аеропорту обстежили в Інституті нейрохірургії Києва, лікарі якого прийшли до висновку, що життю і здоров'ю жінки нічого не загрожує. Після цього її безкоштовно поселили в готелі аеропорту і перебронювали квиток на найближчий рейс.

В аеропорту "Бориспіль" заявили, що термінал будували в стислі терміни перед Євро-2012. Генеральним підрядником була турецька компанія "Догуш Аларко Єда", а відповідальність за належну якість робіт несе японська компанія Japan Airport Consultants, Inc., яка була інженером-консультантом будівництва. Керівництво аеропорту планує звернутися до японської сторони для отримання роз'яснень з приводу інциденту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація