В аеропорту Києва затримали литовця, якого розшукує Інтерпол

В аеропорту Києва затримали литовця, якого розшукує Інтерпол

Фото: Reuters

Чоловік намагався вилетіти з країні із фальшивим паспортом.

В аеропорту "Київ" у столиці було затримано громадянина Литви, який намагався залишити країну із фальшивими документами.

Чоловік мав при собі український паспорт та намагався відлетіти рейсом на Вільнюс.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

Відносно пасажира аеропорту відбулося спрацювання доручення правоохоронних органів.

"З'ясовуючи всі обставини прикордонники організували взаємодію з правоохоронцями та встановили, що даний чоловік можливо є громадянином Литви, а український паспортний документ він отримав у незаконний спосіб", - йдеться у повідомленні.

Пізніше прикордонникам  надійшло підтвердження, що затриманий дійсно є литовцем, відносно якого до того ж спрацювала база даних Інтерполу. Чоловіка розшукували правоохоронні органи Литви за шахрайство.

Наразі, окрім документів про адміністративне правопорушення, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення.

Затриманого громадянина Литви передали правоохоронцям. 

Нагадаємо, що раніше у Києві затримали лідера організованих злочинних угрупувань із Росії, на рахунку якого декілька розбійних нападів і замовних вбивств. 46-річний росіянин із кримінальним прізвиськом "Косий" перебував у міжнародному розшуку Інтерполу як лідер одного з організованих злочинних угрупувань російської Самари.

Повʼязані теми:

Наступна публікація