В інтернеті з'явилося відео вбивства мера Сімеїза

В інтернеті з'явилося відео вбивства мера Сімеїза

Камери зафіксували момент розстрілу Костенка кілером

До автомату, з якого стріляли в Костенко, був прив'язаний пакет для гільз.

З'явилося відео з камер спостереження, на якому є момент вбивства мера Сімеїза Кирила Костенка.

Відео опублікував сайт Центр журналістських розслідувань.

На записі видно, що відразу за "Мерседесом" Костенка до стоянки поряд з селищною радою під'їхав автомобіль ВАЗ-2101, який зупинився біля парапету.

З водійського місця вийшов чоловік з автоматом. Автомобіль Костенка зупинився вище стоянки. Мер відкрив двері, і у цей момент кілер підійшов до парапету і зробив серію пострілів у відкриті двері "Мерседеса".

ДИВІТЬСЯ СПЕЦТЕМУ: Зухвале вбивство: у Криму з автомата розстріляли мера Сімеїза

Після стрілянини чоловік швидко сів за кермо ВАЗа і поїхав. На відео чітко видно, що до зброї був прив'язаний пакет, куди падали відстріляні гільзи - тому на місці злочину не було виявлено жодної.

Таймер камери зафіксував час вбивства мера - 8.41 ранку. На місце розстрілу через кілька хвилин вибігли люди з селищної ради.

Нагадаємо, 26 лютого в Сімеїзі був застрелений селищний голова Кирило Костенко. "Мерседес" мера, який приїхав на роботу, розстріляли з автомата.

Костенко отримав чотири поранення, він помер на місці. Незабаром біля гори Кішка був виявлений спалений автомобіль ВАЗ з пошкодженим автоматом, з якого, імовірно, і був розстріляний мер Сімеїза. Основна версія вбивства селищного голови Сімеїза - його професійна діяльність.

З’явилось відео розстрілу мера Сімеїзу Кирила Костенка

З’явилось відео розстрілу мера Сімеїзу Кирила Костенка

Повʼязані теми:

Наступна публікація