У Криму тварини пошматували співробітника парку левів, бабуся загиблого розповіла жахливі подробиці

У Криму тварини пошматували співробітника парку левів, бабуся загиблого розповіла жахливі подробиці

Фото: pixabay.com

За словами родичів загиблого, чоловіку не надали необхідної меддопомоги, і він стік кров'ю після нападу.

В окупованому Криму тварини пошматували одного з працівників скандально відомого парку левів "Тайган".

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook місцевий активіст Ілля Большедворов.

"У зоопарку "Тайган" стався нещасний випадок. Кілька днів тому тварина напала на одного з працівників", - написав він.

Як зазначається, інцидент стався ще 15 січня, проте відомо про нього стало лише зараз.

За словами активіста, після нападу звірів співробітники постраждалого вирішили не везти його до лікарні, тож меддопомогу чоловіку надавав ветеринар. Проте через декілька днів людина померла, три дні стікаючи кров'ю в битовці.

Пізніше на каналі "Антикоррупция Крым" у YouTube з'явилося відео, на якому бабуся загиблого розповідає моторошні подробиці трагедії.

"Голова, розірвана від одного вуха - зашита до другого. А там вирвано все. Жмут вирваний. І так недбало зашите, це ж не медично. Зашите грубо, стягнуто все. А біля другого вуха - велика рана. Її зашити неможливо було. І так в морзі поклали на цей бік, щоб не видно було. Ми повернули цю голову і все сфотографували. На нозі теж була рана велика, було забинтовано. Але там навіть видно, що не бинт був, а ганчірка якась, і зверху забинтовано целофаном", - зауважила жінка.

Також бабуся зазначила, що її онук працював у зоопарку водієм і возив м'ясо полеглих тварин з Нижньогірська в "Тайган", хоча не мав водійських прав, і зізналася, що чоловік останнім часом зловживав алкоголем.

Водночас у парку левів запевняють, що чоловік прийшов на роботу уже покусаний якимись собаками, а також вони нібито знайшли у нього під подушкою направлення на госпіталізацію, від якої він начебто відмовився. Також у "Тайгані" відхрещуються від надання загиблому медичної допомоги, розповідаючи, що відвезли його до лікарні, хоча у медзакладі заявили, що такий пацієнт до них не надходив.

Своєю чергою правоохоронці підтвердили факт загибелі чоловіка у парку левів. Наразі справа розслідується за ознаками спричинення смерті з необережності.

Нагадаємо, раніше у Таїланді 180-кілограмовий лев кинувся на туриста, який його розлютив під час фотографування. Після відвідин зоопарку чоловік сказав, що леви повинні жити у дикій природі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація