В "ЛНР" прослуховують телефони через зростання проукраїнських настроїв серед населення

В "ЛНР" прослуховують телефони через зростання проукраїнських настроїв серед населення

Фото: dn.depo.ua

Людей залякують кримінальною відповідальністю.

У зв'язку із зростанням відкритих проявів проукраїнських настроїв серед населення тимчасово окупованих районів Луганської області, самопроголошена "влада" посилює поліцейський режим.

Про це повідомляють у прес-службі Головного управління розвідки Міноборони.

"У зв'язку із зростанням відкритих проявів проукраїнських настроїв серед населення тимчасово окупованих районів Луганської області, у т.ч. стихійних зібрань для демонстративного осуду діяльності російських окупаційних військ та зрадників, співробітниками ФСБ РФ активізовано заходи щодо залякування місцевих мешканців та посилення поліцейського режиму", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з початку вересня у ключових містах області (Луганську, Стаханові, Дебальцеве) демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів та проводяться заходи із розширення мережі інформаторів.

По кожному факту зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ так званою "владою "ЛНР", а також підтримки України. У зв'язку з цим проводиться затримання "порушників". Їх залякують й погрожують кримінальною відповідальністю за будь-яким вигаданим обвинуваченням.

Раніше у розвідці повідомляли, що бойовики заблокували мовлення двох провідних телеканалів України на Донбасі. Так, з 2 вересня на окупованій території України було придушено аналоговий сигнал українських телеканалів "1+1" та "Новий канал".

Повʼязані теми:

Наступна публікація