В Одесі 2 травня будуть затримувати людей у балаклавах

В Одесі 2 травня будуть затримувати людей у балаклавах

Фото: УНІАН

А також тих, хто не має при собі документів.

В Одесі у другу річницю трагедії в Будинку профспілок на Куликовому полі встановлять рамки металодетекторів, через які будуть проходити всі охочі вшанувати пам'ять загиблих.

Про це заявив під час прес-конференції начальник ГУНП в Одеській області Георгій Лорткіпанідзе, передає видання "Думская".

Також він розповів, що правопорядок в Одесі забезпечуватимуть 3 тисячі правоохоронців, включаючи бійців Національної гвардії. Їм наказано затримувати громадян, що приховують обличчя і не мають при собі документів, що засвідчують особу.

Начальник обласного управління СБУ Сергій Батраков зазначив, що з сьогоднішнього дня і до Дня Перемоги відомство переходить на цілодобовий режим роботи.

Нагадаємо, 2 травня в одеському Будинку профспілок сталася пожежа, внаслідок якої загинули 34 людини.

Тоді, за повідомленням ГПУ, слідів навмисного підпалу будівлі не виявили, а пожежа виникла внаслідок масових заворушень.

Пізніше, у Раді Європи заявили, що перші пожежні машини прибули на Куликове поле лише через півгодини після виклику, хоча пожежна частина розташована у менш ніж п'яти хвилинах їзди від цього місця. У звіті зазначається, що перший дзвінок до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС надійшов о 19:31, одразу після того, як спалахнули перші намети на Куликовому полі, і вже після того дзвінки надходили неодноразово. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація