В Одесі "Гроші" отримали від глядачів дані про понад 150 фактів корупції

В Одесі "Гроші" отримали від глядачів дані про понад 150 фактів корупції

Черговий випуск програми вийде 23 травня, о 22:00, на телеканалі 1+1.

У суботу, 21 травня, журналісти "Грошей" на площі біля пам'ятника Дюку в Одесі спілкувалися з українцями, які запропонували теми для розслідувань. Люди приїхали з усієї Україні та чекали на журналістів зранку, щоб розповісти про свої життєві історії та надати докази беззаконня, від якого потерпають. Декілька годин поспіль один за одним глядачі спілкувались із журналістами проекту. 

Серед гостей громадської приймальні були і молоді люди, і пенсіонери, і колишні учасники АТО – всім їм журналісти та ведучий програми приділили максимум уваги та прийняли всі матеріали. Загалом отримано понад 150 звернень.

"Уже вкотре ми проводимо Громадську приймальню, адже для багатьох українців, які зневірились у правоохоронній та судовій системі, і не можуть самостійно домогтися справедливості, наша програма – єдиний спосіб вибороти правду. На відміну від чиновників, які ховаються від людей за дверима кабінетів, ми робимо спілкування з глядачами простим і відкритим і намагаємось допомогти. Тому наша приймальня – це місце, куди кожен може прийти зі скаргою або проблемою, щоб ініціювати журналістське розслідування, і вибороти правду", - розповів ведучий "Грошей" Олександр Дубінський. 

Також залишити свої заявки на розслідування можна на сайті Громадської приймальні groshi.1plus1.ua.  

Своєю чергою, шеф-редактор програми Максим Сухенко зазначив: "Усі заявки, які були передані нашим журналістам, будуть уважно розглянуті редакцією, і ми зробимо все від нас залежне, щоб допомогти всім, хто до нас звернувся. Та які історії потраплять до ефіру програми залежить перш за все від того, які докази вдасться знайти журналістам".

Детальніше про "Громадську приймальню" дивіться у сюжеті програми "Гроші" вже сьогодні, 23 травня, о 22:00, на телеканалі 1+1, а також стежте за новинами програми на її офіційній сторінці у Facebook.

Наступна публікація