В Одесі "Корд" зі стріляниною затримав банду іноземців

В Одесі "Корд" зі стріляниною затримав банду іноземців

Фото: Getty Images

Події розгорталися на АЗС, злочинці намагалися опиратися і втікати.

В Одесі зі стріляниною та автотараном затримували озброєних злочинців, які промишляли розбійними пограбуваннями. Спецоперацію проводили оперативники карного розшуку разом зі спецпризначенцями підрозділу "Корд", ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Затримання небезпечних грабіжників відбулося вдень на автозаправці по вулиці Балківській. Працівники АЗС під враженням від пережитого: кажуть все відбулося миттєво. Спочатку почули крики і скрегіт гальм, потім стрілянину. "Дуже швидко відбувалося, досі опам'ятатися не можемо", - зізнаються люди.

Розбійники були озброєні та намагалися чинити опір, тому спецпризначенці застосували зброю. На боковому склі автомобіля злочинців залишився слід від кулі. "Вони сьогодні здійснили збройних напад на жінку, тому працювали гранично жорстко, щоби не допустити зайвого кровопролиття, щоб не постраждали сторонні особи", - пояснив начальник обласної поліції Дмитро Головін.

У поліції не приховують, що цих зловмисників розшукували давно. Їх підозрюють у численних пограбуваннях квартир заможних одеситів, засвітилися вони і в останній резонансній справі, коли розстріляли біля районного суду свого земляка-іноземця. В їхньому авто знайшли номерні знаки, які злочинці постійно змінювали.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація