В Одесі на хабарі спіймали поліцейського начальника

В Одесі на хабарі спіймали поліцейського начальника

В Одесі на хабарі спіймали поліцейського начальника

В Одесі затримали на хабарі правоохоронця / Фото: Національна поліція України

Горе-правоохоронць планував щомісяця отримувати гроші від приватного підприємця.

Один із керівників одеської поліції затриманий за хабарництво. Він хотів систематично отримувати від приватного підприємця грошові кошти за бездіяльність при порушенні тим правил зайняття підприємницькою діяльністю.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, затриманий – заступник начальника одного з відділень поліції у місті Одеса.

За наявною інформацію, незаконні дії правоохоронця були належним чином задокументовані.

"Передача грошових коштів відбувалася у декілька етапів. Останню зустріч підприємцю поліцейський призначив на території відділення поліції. Завдяки спільним зусиллям оперативників внутрішньої безпеки Нацполіції в Одеській області та співробітників прокуратури, поліцейського було затримано одразу після одержання ним хабара. Загальна сума неправомірної вигоди склала 4 тисячі гривень. Саме таку суму посадовець хотів отримувати від підприємця щомісячно", - повідомляють у поліції.

Кримінальне провадження розпочато за статтею про неправомірну вигоду службової особи. Підозрюваний може сісти за ґрати на строк до 10 років із позбавленням права на певні посади та конфіскацією майна.

Останніми днями в Одесі сталося ще кілька гучних затримань. Так, на всю країну прогриміла справа судді-хабарника Олексія Бурана, який відкрив вогонь по слідчих НАБУ. Менш поміченим залишилося затримання ректора одного з вишів Одесі. Статтею звинувачення також стала корупція.

Повʼязані теми:

Наступна публікація