В Одесі п'яна жінка за кермом елітного BMW розтрощила три авто, постраждали діти

В Одесі п'яна жінка за кермом елітного BMW розтрощила три авто, постраждали діти

В Одесі п'яна жінка за кермом елітного BMW розтрощила три авто, постраждали діти

Медики констатували у двох дітлахів численні забої.

В Одесі п'яна жінка за кермом BMW розтрощила три машини та на кілька годин заблокувала рух трамваїв. Як йдеться у сюжеті ТСН.19:30, у масштабній ДТП постраждали двоє маленьких дітей, але відбулися незначними забиттями.

Повідомляється, що винуватицю масової аварії поліцейські відвезли на експертизу, яка підтвердила алкогольне сп'яніння. Її авто забрали на штраф-майданчик.

Як йдеться у сюжеті, елітна БМВ вже була припаркована з порушенням на тротуарі. Коли один з перехожих намагався це зняти на мобільний, жінка-водій сіла за кермо і різко натиснула на газ.

Перехожі встигли відскочити, а от водії двох легковиків не встигли відреагувати. "БМВ" протаранила ще й припарковану на протилежному боці автівку Daewoo і зупинилася лише, коли задні колеса перескочили через трамвайні рейки.

В Одесі п'яна жінка за кермом розтрощила три машини

В Одесі п'яна жінка за кермом розтрощила три машини

"Я - власник автомобіля Daewoo Lanos, який був припаркований в крайній лівій смузі біля бордюру. Побачив, як в нетверезому стані жінка на "БМВ 745" почала здавати назад, хоча я їй жорстко рекомендував викликати таксі і перегнати автомобіль", - розповідає власник постраждалої автівки.

В іншому легковику їхала родина з двома дітьми. Чоловік розповідає, що зовсім не очікував бокового удару, туди де сиділи діти. "Вдарила мене в районі задніх пасажирських дверей і нас розвернуло на 180 градусів. Ззаду сиділа дитина 6 років, але її врятувало те, що вона сиділа на середині і вона перекинувся на сидіння. Друга дитина, донька 13 років сиділа на передньому сидінні і вдарилася головою об двері", - розповідає власник іншої постраждалої автівки.

Повідомляється, що дітей в лікарні оглянули лікарі і констатували численні забої. Постраждала і сама власниця "БМВ". Лікарі діагностували у неї травми середньої тяжкості. Попередній діагноз - закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку під питанням. Також у неї ошкодження кісток носа.

Після госпіталізації жінки-водія, аналізи показали алкоголь у крові. Її автівку забрали на штраф-майданчик і розпочали розслідування за фактом нетверезого кермування, що призвело до масової ДТП.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація