В Одесі поліція затримала чоловіка, який прийшов до бару з автоматом Калашникова

В Одесі поліція затримала чоловіка, який прийшов до бару з автоматом Калашникова

Фото: Ростех

36-річному одеситу загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

В Одесі затримали чоловіка, який прийшов до розважального закладу з автоматом Калашникова.

Про це повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"До чергової частини Малиновського відділу поліції в м.Одесі надійшло повідомлення оператора спецлінії "102" про те, що охороною одного з розважальних закладів міста затримано чоловіка з автоматом Калашникова", - йдеться у повідомленні.

По прибуттю слідчо-оперативної групи поліції були опитані охоронці закладу та ймовірні свідки події. Затриманого та вилучені у нього предмети охоронці передали поліцейським для доставляння у районний відділ поліції. Правоохоронці встановили особу затриманого - ним виявився 36-річний одесит.

"Попередньо було встановлено, що події передував конфлікт затриманого з охороною закладу. Так, за кілька годин до пригоди чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, намагався потрапити до розважального закладу. Однак, враховуючи його нетверезий стан, охорона закладу зупинила його та не пропустила у середину. Образившись, чоловік пішов, проте кількома годинами пізніше повернувся до закладу, тримаючи у руках металевий предмет зовні схожий на автомат Калашникова. Під час спроби увійти до закладу він був зупинений охоронцями на території літнього майданчика та затриманий", - додали у прес-службі.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та розпочате кримінальне провадження.

У прес-службі поліції також додали, що якщо за висновками експертів вилучена зброя буде визнане вогнепальною та придатною для стрільби, чоловіку загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі слідство триває.

Повʼязані теми:

Наступна публікація