В Одесі поліція після гонитви спіймала активістів "Самооборони" - ЗМІ

Активісти не зупинилися, а додали швидкості.

В Одесі активіст "Самооборони" Тодор Пановській затриманий за грубе порушення правил дорожнього руху і невиконання вимог співробітників поліції.

Про це повідомляє "Думская".

У прес-службі ГУНП факт гонитви підтвердили.

Автомобіль, в якому їхав Пановській з колегами, не зупинився на вимоги поліції, а навпаки додав швидкості. Почалася погоня, кілька поліцейських машин намагалися перехопити порушника. Пізніше вдалося заблокувати і зупинити автомобіль активістів. Їх доставили до відділу поліції.

Разом з Пановскім був затриманий заступник командира "Самооборони Одеси" Віталій Кожухар. За його словами, мікроавтобус, в якому знаходився Пановській, був зупинений біля штабу організації. Кожухар запропонував скласти протокол про порушення прямо на місці. У відповідь на це поліцейські застосували спецзасоби - бризнули сльозогінним газом, наділи на Кожухаря наручники і разом з іншими затриманими доставили до відділу.

Ці дії активіст вважає незаконними. Після інциденту почали збиратися активісти "Самооборони".

Нагадаємо, що раніше у Харкові поліцейські за двадцять хвилин розшукали та затримали двох чоловіків, які викрали машину, погрожуючи її власнику автоматом. 

Господар іномарки повідомив у поліцію, що невідомі, які висловлювали бажання купити його авто, пригрозили зброєю та забрали машину.

Вже за кілька хвилин патрульні засікли автівку. Два екіпажі почали переслідування та загнали зловмисників у пастку, де проїжджу частину перегородив інший екіпаж поліції. В машині поліцейські знайшли 2 автомати та боєприпаси до них.

Повʼязані теми:

Наступна публікація