В Одесі внаслідок підпалу на нелегальній автостанції загинув сторож

В Одесі внаслідок підпалу на нелегальній автостанції загинув сторож

В Одесі внаслідок підпалу на нелегальній автостанції загинув сторож

Правоохоронці кажуть, у них є свідок злочину.

Диспетчерський пункт нелегальної автостанції разом зі сторожем спалили вночі в Одесі, повідомляється у випуску ТСН.16:45.

У чоловіка було обпечено 90 відсотків тіла, він помер за півгодини після того, як його привезли до лікарні.

Правоохоронці кажуть, що у них є свідок підпалу. Саме він викликав уночі поліцію, повідомив про напад і розповів, що підпалювали будівлю двоє чоловіків.

Диспетчерський пункт розташований неподалік ринку "Привоз", у самому центрі Одеси, серед житлових будинків. За попередньою інформацією, зловмисники використали пляшки із займистою сумішшю.

Версій підпалу в поліції поки що не розголошують. За інформацією, яку ТСН отримала з неофіційних джерел, причина нападу - конкуренція за міжміські маршрути. Проте самі працівники автостанції це заперечують і звинувачують місцевих – ті, мовляв, невдоволені тим, що в них під вікнами паркуються автобуси.

"Навмисне пошкодження майна, а також умисне вбивство. Призначено ряд експертиз, які встановлять метод підпалу. Або це був коктейль Молотова, або інші займисті суміші", - повідомила в.о. заступника начальника відділу зв'язків з громадськістю ГУ Нацполіції в Одеській області Анастасія Якубенко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація