В Одесі затримали чергового "мінера" житлового будинку

В Одесі затримали чергового "мінера" житлового будинку

Фото: УНІАН

Через неправдиве повідомлення про мінування 11-поверхівки були евакуйовані понад 80 мешканців. 

В Одесі затримали місцевого жителя, який зробив неправдиве повідомлення про мінування 11-поверхового житлового будинку, через що були евакуйовані понад 80 мешканців. 

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділення комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Згідно повідомлення, працівниками Портофранківського відділення поліції міста Одеса за місцем проживання було викрито безробітного одесита 1976 року народження. 

Зазначається, що підозрюваний 28 жовтня о 16.40 зателефонував по спецлінії "102" і повідомив, що заміновано будинок по вул. Ніщинського, після чого відразу перервав розмову.

У поліції також додали, що 40-річний "мінер" пояснив, що зробив цей телефонний дзвінок, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

"У ході обстеження квартир, адміністративних приміщень та прилеглої території працівниками вибухово-технічної служби жодних вибухових пристроїв не виявлено. При обстеженні з будинку були евакуйовані понад 80 осіб", - розповіли в главку. 

Нагадаємо, 20 жовтня у Києві правоохоронці затримали  66-річного киянина, який напередодні анонімно повідомив про загрозу вибуху.

Чоловік був вдома, коли до нього завітала поліція. Раніше заявник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічних правопорушень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація