В одеській поліції повідомили, хто брав участь в стрілянині в трамваї

Молодий чоловік отримав внаслідок інциденту поранення в голову та руку, також постраждала дівчина-пасажир.

Інспектори поліції по гарячих слідах затримали хлопця, який стріляв з пневматичної зброї у одеському трамваї 11 вересня.

Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Одеси у Facebook.

"На місці події інспектори побачили велике скупчення людей. Свідки події розповіли, як під час руху у трамваї виник конфлікт між трьома хлопцями, один з них вийняв зброю та почав стріляти.  В результаті чого один молодий чоловік отримав поранення в голову та руку, також постраждала дівчина-пасажир. Очевидці надали прикмети хлопців та повідомили, що вони побігли в напрямку вулиці Пироговської", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці помітили схожих за описом хлопців, які наздоганяли порушника. Всіх трьох одразу затримали. На місці інспектори надали першу медичну допомогу постраждалим та викликали швидку.

Зазначається, що порушником виявився 21-річний мешканець Хмельницької області. Водночас УНІАН з посиланням на відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомив, що учасниками конфлікту в трамваї №5, який рухався Французьким бульваром, стали 21-річний військовослужбовець та житель Донецької області.

Патрульні повідомили, що предмет, схожий на пістолет марки "Флобер", направили на експертизу. Постраждалі від госпіталізації відмовились.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яке передадуть для розслідування у військову прокуратуру.

У Одесі під час сутички чоловік вистрелив із пістолета у трамваї

У Одесі під час сутички чоловік вистрелив із пістолета у трамваї

Нагадаємо, раніше в Одесі відбулася стрілянина в готелі Villa le Premier. Конфлікт виник між двома власниками цього готелю: для з'ясування стосунків один із власників найняв охоронну фірму з Дніпра, а другий власник - одеське охоронне агентство. Було затримано 23 людей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація