В офісі скандального нардепа Онищенка тривають обшуки у газовій справі

В офісі скандального нардепа Онищенка тривають обшуки у газовій справі

Фото: УНІАН

Депутат уточнив, що обшук проводиться за тією ж адресою, за якою проводився і раніше в березні.

Національне антикорупційне бюро України проводить обшуки в офісі народного депутата Олександра Онищенка.

Обшуки проходять у приміщеннях фірм, які фігурують у розслідування щодо реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з ПАТ "Украгазвидобування", повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу НАБУ.

"Зараз відбувається слідчі дії у провадженні щодо реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з ПАТ "Украгазвидобування". Обшуки відбуваються за адресами фірм, які фігурують у розслідуванні", - повідомили у НАБУ.

Тим часом, депутат Олександр Онищенко, який проходить у цій справі, повідомив виданню, що обшуки відбуваються у його приймальні.

"Так, зараз тривають обшуки. Я зараз перебуваю там. Я їм показав всі документи, що це офіційна приймальня народного депутата, але вони продовжують займатися бєспрєдєлом", - розповів Онищенко.

"Вони це роблять просто, щоб залякати, просто ходять по першому поверху, бють вікна", - додав він.

Онищенко також уточнив, що обшук проводиться за тією ж адресою, за якою проводився і в березні.

Раніше повідомлялося, що керівництво компаній "Цефей" і "Карпатнадраінвест", співвласником якої є депутат з "Волі народу" Олександр Онищенко, може бути причетним до заволодіння держкоштами "Укргазвидобування".  Онищенка викликали на допит до НАБУ у вказаній справі. 

Згодом у НАБУ додали, окремі особи, включно із неназваними нардепами,  використовуючи схему спільної діяльності приватних підприємств з "Укргазвибодуванням" протягом 2014 року реалізовували природний газ через фірми-прокладки за заниженими цінами, в результаті держава недоотримала прибуток - 1 млрд грн

Повʼязані теми:

Наступна публікація