В окупованому Криму мешканці селища написали звернення Путіну по допомогу з каміння

В окупованому Криму мешканці селища написали звернення Путіну по допомогу з каміння

В окупованому Криму мешканці селища написали звернення Путіну по допомогу з каміння

Жителі виклали з каменів величезний напис "Путін, допоможи Героївці".

В анексованому Криму мешканці селища Героївське, що розташоване неподалік від Керчі, виклали на землі величезними буквами з каменів напис "Путін, допоможи Героївці". Жителі села хотіли звернути увагу президента РФ на проблеми селища. Про це повідомляє Крим.Реалії.

"Це просто прохання: побачити нас, почути нас! За два роки з моменту приєднання, з 2014 року, нам багато обіцяли, і ніхто нічого не зробив: ні газу, ні води, зате за бюджетні гроші нам зробили каналізацію. А простим людям каналізація – як зайцю стоп-сигнал, коли немає води... Дороги погані. Магазину немає. Саду немає! Це жах якийсь! Просили, щоб медпункт нам зробили. Багато пенсіонерів, які не можуть добиратися, коли нас замете взимку. "Швидку" дуже важко викликати", – розповіла Крим.Реалії дружина голови самоорганізації селища Героївське Інна Коваленко.

За її словами, на звернення жителів селища місцева влада не реагує.

Жінка також повідомила, що наразі у Героївському постійно проживає приблизно 400 осіб, проте в курортний сезон населення зростає до 3-4 тисяч осіб.

Нагадаємо, Путін та Медведєв навідалися до окупованого Криму, щоб провести засідання президії Держради з питань розвитку транспортної системи півдня Росії. По завершенні засідання президії Держради Росії в Керчі у четвер, 15 вересня, Володимир Путін публічно привітав Дмитра Медведєва з днем народження, подарувавши йому картину "В цеху".

Крім того, на окупованому півострові вони ознайомилися з ходом будівництва Керченського мосту. Путін назвав будівництво мосту через Керченську протоку в окупований Крим "загальнонаціональним проектом".

Повʼязані теми:

Наступна публікація