В Уанеті працює зручний сервіс для розміщення оголошень - Evende.ua Новини компаній

В Уанеті працює зручний сервіс для розміщення оголошень - Evende.ua

Сайт має ряд переваг і новинок на відміну від подібних ресурсів.

Evende.uа - це простий і багатофункціональний портал подачі оголошень. Залишити оголошення на Evende.ua не складе ніяких труднощів, адже це займає всього кілька хвилин. Сайт має ряд переваг і новинок на відміну від подібних ресурсів. Не виходячи з дому можна купувати і продавати, а також знайомитися або шукати роботу.

Як швидко подати оголошення на Evende.uа

Дошка оголошень Evende.uа дозволяє розміщувати оголошення в різних категоріях: "Тварини", "Детский мир", "Одяг і аксесуари", "Нерухомість", "Робота", "Бізнес" та ін.

Процес подачі оголошення дуже простий: натиснувши на головній сторінці кнопку "Подати оголошення", ви перейдете в зручну форму. Сервер автоматично визначає ваше місто, ви вибираєте категорію і підкатегорію (зручний список з іконками допомагає швидко орієнтуватися) і вводите всі необхідні дані оголошення. Переглядати фотографії оголошень ви можете в повноекранному режимі. Крім фотографій, портал Evende.uа надає унікальну можливість вставити відео.

Як залучити аудиторію до вашого оголошення?

Після реєстрації на сайті у вас автоматично створюється особистий кабінет. У ньому ви можете управляти своїми оголошеннями (змінювати, видаляти і т.д.). Також на Evende.uа є просування оголошення. Для цього розробники сайту придумали кілька цікавих послуг.

1) Просунути в преміум

На сайті існує "преміум-блок" оголошень. Це означає, що протягом 14 днів ваше оголошення розміщується над стандартними, в бічному блоці сайту і на його головній сторінці.

2) Виділення кольором

Ви можете виділити ваше оголошення жовтим кольором, що зробить його помітним на сторінці пошуку.

3) Зробити оголошення терміновим

Перед назвою вашого оголошення з'явиться червона напис: "Терміново".

4) Підняти оголошення вверх списку

Ваше оголошення розмістять в початок списку, клієнти побачать його в числі перших в обраній категорії.

5) Застосування пакета "Швидка продаж"

Спеціальна функція "Швидка продаж" збільшить кількість переглядів і кліків на 900%. У цьому випадку застосовуються всі інструменти просування, ви досягнете бажаного результату максимально швидко.

Якщо ваше оголошення більше не актуальне - ви можете відправити його в архів.

Для активації послуг з просування оголошення потрібно скористатися поповненням вашого балансу. Існує кілька способів оплати: банківською картою, через "Приват24", через термінал, при evende-гаманця. Особливість поповнення через гаманець Evende в тому, що ви отримуєте гарну знижку при поповненні гаманця на суму від 100 гривень.

Наступна публікація