В Україні зʼявилася мода на жінок-охоронців для дітей

В Україні зʼявилася мода на жінок-охоронців для дітей

Охоронці жінки і чоловіки коштують однаково

В країні триває бум на дитячих бодігардів.

В Україні в охоронних фірмах кажуть, що кількість замовлень для охорони дітей за останній рік значно зросла, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Українські бодігарди вміють битися, стріляти та прикривати власним тілом, а ще няньчитись і відповідати на найнезручніші дитячі запитання. Вони щодня тренуються і відпрацьовують найпоширеніші ситуації, наприклад, напад викрадачів чи пʼяних агресивних чоловіків.

Наприклад, охоронець Олена працювала у двох родинах. Її найменшому підопічному було 4 роки, а найстаршому – 10. Олена з дітьми ходила по магазинам, торговим та розважальним центрам, виставкам. Охоронець Катерина каже, що із дітьми іноді буває важко, бо вони не передбачувані.

В Україні розпочався бум на бодігардів для дітей

В Україні розпочався бум на бодігардів для дітей

Керівник служби охорони Микола каже, що цього року кількість замовлень охорони для дітей зросла в рази. Але мода на дівчат-охоронців з'явилася останнім часом. Коштує жіноча та чоловіча охорона однаково: 20-30 тисяч гривень. Але дівчата іноді можуть бути з підопічними там, куди чоловікам – зась. Нещодавно батьки п'ятнадцятирічної дівчини, розповідає Микола, відмовились од послуг хлопців та замовили для неї дівчат-бодігардів, бо дитина подорослішала.

Приміром, у службовому списку бодігарда Віталія є три родини, із якими працював по кілька років. В одній було шестеро дітей, а найменшому – півтора року. Найстаршому клієнту було 10, із ним було найважче. Доводилося бути другом та вислуховувати про найпотаємніше.

Нагадаємо, що українські школярі хочуть бути клієнтами охоронних служб, а не їхніми працівниками

Кореспондент ТСН Неллі Ковальська.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація