В Україні з'явиться поїзд до найвіддаленішого курорту Одещини

В Україні з'явиться поїзд до найвіддаленішого курорту Одещини

Фото: Укрзалізниця

"Укрзалізниця" відправить перший потяг до Ізмаїла.

У п'ятницю, 23 вересня, з Києва у перший рейс вирушить поїзд до Ізмаїла.

Про це повідомили у прес-центрі "Укрзалізниці".

"Поїзд 243/244 Київ – Ізмаїл – Київ курсуватиме щоденно. Відправлення зі станції Київ-Пасажирський о 17:06 та прибуття до ст. Ізмаїл наступного дня о 09:50", - розповіли у відомстві, зауваживши, що тривалість подорожі становить 17 год. 06 хв.

Як зазначили залізничники, поїзд зупинятиметься на станціях Фастів, Козятин, Вінниця, Жмеринка, Вапнярка, Крижопіль, Рудниця, Кодима, Слобідка, Котовськ, Роздільна, Одеса, Барабой, Білгород-Дністровський, Сарата, Арциз та Дзинілор.

"Зворотно поїзд № 244 відправлятиметься зі станції Ізмаїл о 17:06 та прибуватиме до ст. Київ-Пасажирський наступного дня о 09:54. На маршруті прямування поїзд матиме аналогічні зупинки", - наголосили в "Укрзалізниці".

Зауважимо, у зворотному напрямку тривалість подорожі буде дещо швидшою – 16 год. 48 хв.

"Зупинки поїзда на станціях-хабах Одеса-Головна, Жмеринка, Вінниця та Козятин дозволять пасажирам здійснити зручну пересадку на інші поїзди ПАТ "Укрзалізниця", які прямують до всіх регіонів України та за кордон", - додали у компанії.

Нагадаємо, раніше очільник "Укрзалізниці" пообіцяв, що в українських потягах не буде проблем з кондиціонуванням та опаленням. Також Балчун пообіцяв змінити систему бронювання залізничних квитків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація