В Україні збільшилося виробництво автомобілів

В Україні збільшилося виробництво автомобілів

У жовтні 2016 року на українських заводах було вироблено 496 автотранспортних засобів.

В Україні стали виробляти більше автотранспортних засобів.

За попередніми даними асоціації "Укравтопром" у листопаді було вироблено на 20,7% автотранспортних засобів більше ніж у вересні цього року. Тоді як у жовтні 2016 року на українських заводах було вироблено 496 автотранспортних засобів, що на 22,4% менше результату жовтня минулого року.

Зазначається, що у загальному обсязі автовиробництва більшу частину становили легкові автомобілі, яких було вироблено 436 шт.: +16,3% до вересневого показника і -0,9% до жовтня минулого року.

Також кількість комерційних автомобілів, зафіксованих в статистиці "Укравтопрому" в звітному місяці – 12 автомобілів виробництва ПАТ "ЗАЗ", що вдесятеро менше торішнього показника. Варто зауважити, що ПАТ "АвтоКрАЗ" вже третій місяць не надає статистику по своєму виробництву.

"Також за поточний місяць було вироблено 48 автобусів, що на 37,1% перевищило показник попереднього місяця, проте на 37,7% менше, ніж у жовтні 2015 року", – йдеться у повідомленні.

Всього за десять місяців 2016 року в Україні було вироблено 3709 автотранспортних засобів або на 29,7% менше торішнього результату.

З них: легкові автомобілі – 3023 шт. (-14,2% до аналогічного періоду минулого року); комерційні автомобілі – 496 шт. (-59,2% до апмр) та автобуси – 190 шт. (-64,4% до апмр).

Раніше зазначалося, про ідеальне авто з Європи мріє кожен автолюбитель, але платити мито, навіть за зниженими ставками, не хоче ніхто. Тому багато завзяті автомобілісти починають шукати лазівки в законі, і одна з них - ввезення транспортних засобів для людей з обмеженими можливостями, так звана гуманітарна допомога. Схема дуже проста. За кордоном ви знаходите людини, готового подарувати вам автомобіль. Оформляєте у нотаріуса дарчу лист, підтверджуєте його в земельному суді, і їдете розмитнювати авто за нульовою ставкою в місцеву обласну митницю вже в Україні.

Як і хто наживається на схемі авто для інвалідів

Як і хто наживається на схемі авто для інвалідів

Повʼязані теми:

Наступна публікація