В Україну не впустили журналістку з РФ, яка працює на пропагандистському "Першому каналі"

В Україну не впустили журналістку з РФ, яка працює на пропагандистському "Першому каналі"

Фото: УНІАН

Їй заборонений в'їзд на територію країни строком на 3 роки.

В аеропорту "Бориспіль" у неділю, 18 вересня, співробітники Держприкордонслужби України не пропустили в країну журналістку російського пропагандистського каналу Юлію Ольховську.

Кореспондентку "Першого каналу" не пропустили через те, що Служба безпеки України заборонила їй в'їзд на територію держави строком на 3 роки, повідомив "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах.

"Учора через аеропорт Бориспіль на територію України намагалася заїхати кореспондент російського телеканалу "Перший канал" Юлія Ольховська. Прикордонна служба повернула її назад. У Ольховської заборону на в'їзд в Україну на три роки", - сказав 19 вересня співрозмовник.

Нагадаємо, у пункті пропуску "Сеньківка", що у Чернігівській області, не пропустили громадянина Російської Федерації, яким був заборонений в'їзд в Україну. Росіянин прямував на територію нашої держави рейсовим автобусом сполученням Москва - Київ.

Як з'ясувалося пізніше, іноземець працює на одному з українських телеканалів. У результаті чоловіка через державний кордон не пропустили і відправили назад.

Повʼязані теми:

Наступна публікація