В Ужгороді чоловік на очах у перехожих відрізав голову собаці та гуляв з нею містом

В Ужгороді чоловік на очах у перехожих відрізав голову собаці та гуляв з нею містом

Фото: Facebook/ГО Барбос

Мешканці міста обурені тим, що поліція відпустила чоловіка, який демонстрував неадекватну поведінку та розгулював спальним районом з двома ножами.

У неділю, 28 лютого в Ужгороді чоловік посеред білого дня і на очах у перехожих відрізав голову собаці. Інцидент стався у спальному районі на вулиці Легоцького, де розташовано чимало багатоповерхівок.

Як розповіла ТСН.ua волонтер ГО "Барбос" Ірина, після вбивства чоловік ще деякий час бігав містом з відрізаною головою тварини. Крім того, у чоловіка було з собою два ножі. Волонтери викликали поліцію, яка відвезла чоловіка у міськвідділок.

Хто найчастіше допомагає бездомним тваринам

Хто найчастіше допомагає бездомним тваринам

Цей інцидент спричинив скандал. Активістів та місцевих жителів обурило не тільки жорстоке поводження з твариною, але й дії правоохоронців - ввечері того дня затриманого відпустили. У зв'язку з цим активісти сьогодні, 29 лютого, о 14:30 збирають усіх небайдужих на акцію протесту біля міськвідділку поліції. Вони вимагають затримання вбивці собаки.

"Вчора наші волонтери дзвонили до відділка і їм сказали, що його відпустили, що людині інкримінують статтю "Жорстоке поводження з тваринами", при чому лише першу частину, і більше нічого. І те, що людина на вулиці це робила посеред білого дня, відрізала собаці голову, і це бачило піврайона, може бачили діти. Собака ж кричала, волала про допомогу... І те, що він ходив з її головою і тесаками, наче нікого не турбує", - нарікає Ірина.

Вона додала, що обезголовлене тіло собаки винуватець події спакував у пакети і викинув на смітник.

У поліції підтвердили ТСН, що напередодні підозрюваного допитали та поки відпустили. Було відкрите кримінальне провадження за статтею "Жорстоке поводження з тваринами". Крім того, експертиза дослідить зброю, якою здійснено вбивство. За результатами експертизи можуть також додати статтю про незаконне зберігання холодної зброї.

Стежте за випусками ТСН та дізнавайтесь подробиці справи жорстокої розправи над собакою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація