В Ужгороді депутат влаштував стрілянину у ресторані та поранив людину

В Ужгороді депутат влаштував стрілянину у ресторані та поранив людину

Депутат поранив помічника свого колеги

В Ужгороді депутат відкрив стрілянину в одному із відомих ресторанів міста. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції України.

У поліції зазначили, що у ресторані, де проводиться ремонт, депутат почав стріляти у результаті сварки і поранив помічника свого колеги.

"Як з'ясувалося, інцидент виник у відомому ресторані "Корона", де зараз тривають ремонтні роботи. Депутат Ужгородської міської ради під час сварки поранив помічника іншого депутата. Усі особи учасників інциденту встановлені", - йдеться в повідомленні.

Депутат стріляв із офіційно зареєстрованого травматичного пістолета. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст.296. ч.4 ККУ(Хуліганство із застосуванням зброї).

Нагадаємо, 11 травня, вночі у Києві патрульні затримали підозрілого чоловіка – той намагався втекти та двічі вистрілив у полісмена. Чолов'яга, що сидів просто на землі у Парку Перемоги, здався правоохоронцям підозрілим. Патрульні попросили його пред'явити документи. Він, своєю чергою, вихопив предмет, схожий на зброю, та кілька разів вистрілив у напрямку полісменів та почав тікати. Патрульний отримав поранення, а його напарниця кинулася за зловмисником. Незабаром він був затриманий іншими поліцейськими.

Повʼязані теми:

Наступна публікація