В Ужгороді п'яна співробітниця податкової замість документів показала полісменам "стриптиз"

В Ужгороді п'яна співробітниця податкової замість документів показала полісменам "стриптиз"

В Ужгороді п'яна співробітниця податкової замість документів показала полісменам "стриптиз"

Спіробітниця податкової зняла з себе одяг / Фото: YouTube/Специальный контроль

Інцидент зняли на камеру.

В Інтернеті опублікували відео із  незвичайним випадком, який стався із патрульними поліцейськими Ужгорода – водій авто на вимогу показати посвідчення почала знімати одяг перед правоохоронцями просто посеред вулиці.

Інцидент трапився ще у лютому, однак відеозапис був оприлюднений лише сьогодні, 1 березня.

Увагу правоохоронців привернув автомобіль Chevrolet AVEO припаркований просто посеред дороги. За кермом транспортного засобу перебувала жінка. Коли полісмени попросили її пред'явити документи та пояснити причину зупинки, вона почала обурюватися та раптом роздяглася.

Пізніше з'ясувалося, що "стриптиз" для патрульних влаштувала працівниця податкової служби, начальник одного з відділів ДПС області, пише місцеве видання "7 днів". Експертиза виявила в її крові 1,27 проміле алкоголю, повідомили в прес-службі ГУНП в Закарпатській області.

На порушницю було складено одразу два адміністративних протоколи: за ст.130 (Керування ТЗ у стані алкогольного сп'яніння) та ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Обставини справи з'ясовуються.

Відео інциденту журналістам "Спеціального контролю" надав очевидець події. 

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську агресивна білявка на білому "Nissan Juke" накинулася з лайкою та погрозами на поліцейських, які зробили їй зауваження через неправильне паркування. Відео інциденту з'явилося у Facebook на сторінці франківської поліції. На ролику видно, як білявка матюкалася, називала полісмена "пустим місцем" і погрожувала його звільнити, зробивши усього лише один дзвінок.

Згодом зясувалося, що ще до інциденту із правоохоронцями, який трапився 8 лютого, Дана Орленко у своїх постах ображала нову поліцію та називала її представників "амбіційними лохами".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація