Варфоломеєва погано виглядає і важить 30 кг – звільнені з полону українці

Варфоломеєва погано виглядає і важить 30 кг – звільнені з полону українці

Фото: Facebook/Мария Варфоломеева

Бойовики утримують журналістку у подвалі без світла.

Звільнені сьогодні з полону "ЛНР" українці розповіли про стан журналістки з Луганська Марії Варфоломеєвої, яку бойовики в останній момент передумали віддавати.

Про це повідомляє "Харківський антикризовий інфоцентр".

За їхніми словами, у Варфоломеєвої негативний психологічний стан, виглядає жінка також погано, важить близько 30 кг. Бойовики утримують журналістку в окремій одиночній камері в підвалі без світла.

Як зазначили звільнені з полону, напередодні перед обміном всі разом обідали і бачили жінку, яку ще вчора готували передати СБУ.

Нагадаємо, сьогодні із полону бойовиків на окупованих територіях Донбасу були звільнені троє людей. Серед звільнених виявилися двоє цивільних і один військовий.

Також правозахисники повідомляли про звільнення четвертого заручника - журналістки Марії Варфоломеєвої, проте потім з'явилася інформація, що обмін зірвався і жінка залишилася у бойовиків. Зазначимо, 9 січня 2016 року минув рік відтоді, як українська журналістка Марія Варфоломеєва потрапила у полон до бойовиків так званої "ЛНР". Терористи звинувачували жінку в шпигунстві та коригуванні вогню ЗСУ, а також співпраці з "Правим сектором".

Повʼязані теми:

Наступна публікація