Вбивці Грабовського зізналися у ще одному вбивстві – адвокат

Вбивці Грабовського зізналися у ще одному вбивстві – адвокат

Фото: facebook.com/Юрий Грабовский

На наступному тижні справи будуть передані до суду.

Підозрювані у вбивстві адвоката російських ГРУвців Юрія Грабовського визнали свою провину і зізналися у ще одному вбивстві.

Про це Цензор.нет повідомив адвокат потерпілої Ольги Грабовської Ігор Черезов.

"Я ознайомився з матеріалами справи. Підозрювані дали свідчення. Також вони зізналися і у ще одному вбивстві - літнього громадянина України, його вбивали з метою пограбування. Докази зібрані, на мою думку, у повному обсязі", - сказав адвокат.

Черезов каже, що справи по обох епізодах наступного тижня будуть передані до суду, однак поки невідомо, до якого саме. Вбивство Грабовського сталося у Жашкові, а літнього чоловіка – у Києві.

Адвокат припускає, що прокуратура проситиме розглядати справи в столиці. Черезов сказав, що підтримає це, тому що багато свідків цих злочинів перебувають у Києві або в Одесі і доставляти їх у Жашків буде незручно.

Нагадаємо, труп вбитого адвоката був виявлений в лісі у Черкаській області. Грабовський захищав російського ГРУвця Александрова і зник на початку березня. Місце поховання вказав ймовірний вбивця адвоката, якого затримали напередодні. З його слів, Грабовського накачали психотропними речовинами, перевезли з Одеси, де його бачили в останній раз, в Київ. Тут причепили браслет з вибухівкою і зводили в офіс, щоб адвокат забрав гроші і документи. За непослух погрожували підірвати. Після того вивезли в ліс за півтори сотні кілометрів від столиці, вбили і закопали.

У Києві поховали вбитого адвоката російських ГРУшників Юрія Грабовського

У Києві поховали вбитого адвоката російських ГРУшників Юрія Грабовського

Повʼязані теми:

Наступна публікація