Верховний суд дозволив заарештувати трьох скандальних суддів Печерського суду — депутат

Верховний суд дозволив заарештувати трьох скандальних суддів Печерського суду — депутат

Суддя Сергій Вовк - один з трьох представників "печерського правосуддя", якому загрожує ув'зненя. / Фото: gbgalsgallery.com

Найближчими днями Верховна Рада має підтвердити згоду на аретшт.

У понеділок ввечері, 2 березня, до Верховної Ради надійшла згода на арешт трьох скандальних суддів Печерського районного суду Києва — Сергія Вовка, Віктора Кицюка і Оксану Царевич.

Документи, підписані головою Верховного суду, оприлюднив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко. Далі - слово за Верховною Радою.

"Голосування буде найближчими днями. Якщо вони втечуть - це буде провал усіх спецслужб України", - написав Сергій Лещенко.

25 лютого суддя Печерського райсуду Оксана Царевич ухвалила рішення обрати запобіжний захід для Олександра Єфремова у вигляді застави в 60 тисяч гривень.

Ще Оксана Царевич входила до колегії суддів у першій справі Юрія Луценка. Царевич і Віктор Кицюк були слідчими суддями у справі про вбивство Євгена Щербаня, у якій було пред'явлено обвинувачення Юлії Тимошенко.

Суддя Печерського суду Сергій Вовк свого часу виніс обвинувальний вирок чинному голові фракції Блок Петра Порошенко та екс-міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку та два роки тому позбавив житла на Печерську київську вчительку Ніну Москаленко, нагадує Громадське.

 
Допис by Сергій Лещенко.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація