Посол України в США заявив про спроби своєї дискредитації

Посол України в США заявив про спроби своєї дискредитації

Фото: УНІАН

Мета таких дій наразі незрозуміла. 

Посол України в США Валерій Чалий заявив, що від його імені з неправдивої сторінки в соцмережі Facebook невідомі розсилають повідомлення американцям. У листах пропозиції з працевлаштування.

Валерій Чалий написав про це на своїй справжній сторінці у Facebook. Він зазначив, що має лише цей акаунт, а мета таких дій шахраїв йому наразі не зрозуміла.

"Очевидно, що це шахрайство. Можливо, це тільки проміжна стадія акції з дискредитації Посла чи Посольства України в США. Прошу уважно перевіряти з ким Ви спілкуєтеся у ФБ. Принагідно повідомляю, що крім цього акаунта, наразі, в мене ніяких інших більше ніде немає", - написав Чалий.

Нагадаємо, раніше посол України в США відреагував на скандальні висловлювання кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа про можливість визнання окупованого Криму російським і зняття санкцій з Росії. Про це Валерій Чалий написав у блозі для американського видання. Дипломат зазначив, що висловлювання Трампа "викликали серйозну стурбованість не лише в Києві, а й за межами України". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація