Від підробного алкоголю помер ще один харків'янин

Від підробного алкоголю помер ще один харків'янин

Ще один чоловік - у лікарні

Ще одна жертва сурогатного алкоголю. На Харківщині сьогодні помер чоловік, який вживав підробну горілку. Ще одну людину у вкрай важкому стані доправили до лікарні, йдеться в ТСН.16.45.

Обидва з Боровського району, де до сьогодні випадків отруєння алкоголем не було.

Нагадаємо, на Харківщині минулого тижня масово потруїлись спиртним. Медики підтвердили, що 13 людей померли саме від вживання неякісних напоїв. Ще 22 особи лікуються у медзакладах. Результати експертизи вилученого алкоголю стануть відомі за 2 тижні.

Правоохоронці встановлюють джерела постачання фальсифікату. Прокуратура каже, всі потерпілі вживали сурогатний алкоголь, придбаний у сільських крамницях. Одну господиню магазину заарештували. Ще двоє власників під домашнім арештом. Прокуратуру це не влаштовує.

"Ми вважаємо що ці підозрювані мають знаходитися під вартою, щоб вони не могли ніяким чином вплинути негативно на хід розслідування. Знищувати докази, які ми ще не знайшли, якійсь алкоголь - то вони можуть його знищити, щоб приховати свою вину", - каже прес-секретар Прокурора Харківськоі області Віта Дубовик

На Харківщині через підробну оковиту загинула ще одна людина

На Харківщині через підробну оковиту загинула ще одна людина

Повʼязані теми:

Наступна публікація