Видобуток "Укргазвидобування" сягнув рекордних 42 млн кубометрів

Видобуток "Укргазвидобування" сягнув рекордних 42 млн кубометрів

Фото: Укргазвидобування

Торік показник був нижчим на 7,5%.

Добовий видобуток газу компанією "Укргазвидобування" сягнув максимального обсягу у 42 млн кубометрів газу.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ.

"ПАТ "Укргазвидобування" з 12 липня 2017 року перетнуло відмітку 42 млн кубометрів добового видобутку природного газу, що є максимальним значенням за останні п'ять років. Середній добовий видобуток газу за 12 – 16 липня склав 42,1 млн куб. м, що на 7,5% чи на 2,9 млн куб. м більше за фактичні показники аналогічного періоду 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Від початку року Укргазвидобування збільшило видобуток газу на 253 млн кубометрів (до 8,15 млрд куб. м), порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Нагадаємо, СБУ та ГПУ прийшли з обшуками до офісів "Укргазвидобування". Про це повідомили у прес-службі компанії, запевнивши, що співпрацюють із правоохоронцями.

"У центральному офісі компанії та її філіях по всій Україні представники СБУ та ГПУ проводять обшуки та виїмку документів. Обшуки проводяться за ухвалою Печерського районного суду міста Києва від 29 червня 2017 року. Клопотання надійшло від ГПУ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, згідно з ухвалою суду, вилученню підлягають документи, пов'язані з відносинами ПАТ "Укргазвидобування" та румунською компанією Tacrom Services S.R.L (Румунія) і білоруським ДП "РУП "ВО "Бєлоруснєфть" Більше читайте тут: https://tsn.ua/groshi/v-ukrgazvidobuvanni-prognozuyut-milyardni-zbitki-vid-obshukiv-gpu-957802.html

Повʼязані теми:

Наступна публікація