Відрив макітри. Українська бабуся-хіпстер розкрила секрети активного життя

Жінка займається танцями та екстримальним спортом. 

58-річна зірка Instagram Степаніда Цвіт в ефірі "Сніданку з 1+1" розповіла, чим займається на пенсії та звідки бере гроші на розваги.

Українська бабця прокидається із світанком і починає свій день із годинної медитації. Потім вона готує онуку до школи та 3-4 години витрачає на улюблене хобі – вишивання. За словами Степаніди, саме онука наштовхнула її до створення такого яскравого образу.

"Онучка і дочка, вони разом мене наштовхнули на цей образ. Я погодилась. Мені було цікаво. Це внутрішній стан, треба було якось його виразити, якось показати людям, що не страшно старіти. Що на пенсії життя не закінчується, що воно тільки починається", - розповідає Степаніда.

Її дитячі мрії – пірнути в океан із аквалангом та займатися хіп-хопом. Останню із них активна жінка вже втілила у життя – відвідала майстер-клас з танців.

"Хіп-хоп - це також мрія мого дитинства. В дитинстві мене батьки не водили на танці. Не було тоді такої можливості та й хіп-хопа не було… Це дуже круто, це адреналін, це супер. Як-то каже моя онука "відрив макітри", - каже пенсіонерка.

За часів Радянського Союзу вона навчалася на юридичному факультеті та працювала у прокуратурі, а потім почала займатися приватним бізнесом. За словами Степаніди, яскраве життя – дороге задоволення.

"У спортзали я ходжу за можливості, якщо є можливість, є заощадження. От снуди зв'язала пару штук. Якщо я продала – в мене є гроші, я йду в спортзал. Якщо немає, то дочка мене водить запрошує на піцу, на бургер", - стверджує жінка.

Гроші Степаніді доводиться і витрачати і на яскравий одяг: "Для мого віку все таке темне, сіре. Я люблю таке, щоб душа співала".

Жінка вже відвідала майстер-клас з катання на сноуборді і не збирається зупинятися на досягнутому.

Бабуся-хіпстер Степанида Цвіт - Життя на пенсії тільки починається

Бабуся-хіпстер Степанида Цвіт - Життя на пенсії тільки починається

Як повідомлялося раніше, "найкрутіша бабця у Instagram" Хелен Рут ван Вінкл завдяки своїм кумедним фото стала улюбленицею майже 3 мільйонів  користувачів фотоблогу. Жінка під псевдонімом Baddie Winkle викладає у Мережу свої фото у яскравих нарядах, з цигарками, комп'ютерними іграми та іншими "приколами".

Повʼязані теми:

Наступна публікація