Вільний вечір – час для квесту Новини компаній

Вільний вечір – час для квесту

Прайс агрегатор квест-кімнат questroom.com.ua розповість про те, як найкраще провести вільний вечір з друзями.

Такий варіант розваги для невеликої группи друзів, як "квест кімната" хоча й відноситься не відносно нових, але вже став популярною альтернативою "посиденькам" у барі у п'ятницю або перегляду фільмів у вільні вечори. Квести є дуже різноманітними, тому можна обрати жанр пригоди на власний смак, вибрати кімнату під вік чи досвід відвідувачів.

Частіше всього, використовується досить простий сценарій. Наявне одне або кілька приміщень, і звідти треба вибратися за відведений час. Гравці, користуючись підказками і власним інтелектом, знаходять рішення і вихід із квест-кімнати. Також, сама кімната оздоблена під той чи інший сюжет, тому відчуття від занурення у гру – достатньо інтенсивні. Речі, з якими гравці можуть взаємодіяти є абсолютно реальними, мають вагу, форму і певні якості, що робить гру більш реалістичною, чим звичайний комп'ютерний квест.

Найбільш розповсюджені варіанти квест-кімнат також обмежені за кількістю гравців - не більше 6-8 учасників. У найбільш оригінальних варіантах, гравців може бути й більше, але віднайти квест для одного гравця – практично неможливо. Квест-кімната – це відпочинок для кількох людей, і завдання розраховані на те, що гравців хоча б двоє. До того ж, квест-кімнати відрізняються особливостями сценарію і оздоблення, а також – за складністю завдань. Для тих гравців, які вже неодноразово брали участь у подібному, підійдуть ускладнені квести, а для новачка спочатку запропонують випробувати себе у простішому завданні.

Антураж або історія, в межах якої можна оздобити квест-кімнату для гравців, обмежені тільки уявою організаторів. Враховуючи, що подібні розважальні заклади є самі по собі непоганим стартапом з невеликими початковими витратами, у більшості міст України подібних квест-кімнат можна нарахувати вже десятки. Якщо не підходить Київ – знайдуться квести у Харкові або Херсоні. Відтак, навіть постійно беручи участь в такому дозвіллі, завжди можна знайти щось цікаве і нове. Додаткової складності і гострі відчуття грі надає також і обмеження у часі, яке, як правило, складає, 60 хвилин.

Тому, якщо є близько години вільного часу, бажання його провести цікаво і активно, і кілька друзів, також на це згодних – можна сміливо бронювати цікаву квест-кімнату, використавши, наприклад, сайт Questroom.

Наступна публікація