Вина KOBLEVO підкорили VinItaly-2016 Новини компаній

Вина KOBLEVO підкорили VinItaly-2016

У Вероні пройшов наймасштабніший винний форум в Європі - VinItaly 2016, на якому українські вина KOBLEVO отримали високі оцінки від міжнародних експертів.

Грандіозна подія VinItaly об'єднує виноробів, критиків, журналістів та просто шанувальників гарного вина з усього світу. Єдиний представник з України в цьому році - лідер ринку ТМ KOBLEVO, який представив 3 позиції з ексклюзивної серії ТМ KOBLEVO RESERVE WINE – "Cabernet", "Merlot", "Riesling".  За результатами "сліпої" дегустації українські вина отримали позитивну оцінку від впливових представників галузі, сомельє та байєрів з усього світу. Особливу увагу привернуло розташування виноградників Коблево. На думку експертів, близькість Чорного моря і відразу трьох лиманів - Тилігульського, Дніпро-Бузького та Березанського - створюють ідеальні кліматичні та географічні умови для вирощування винограду. Крім того, чорноземні ґрунти цього регіону із значним відсотковим вмістом гумусу не мають аналогів в світі.

Винний журналіст і критик MichaelSchaefer (США) належним чином оцінив українське біле вино: "KOBLEVO Riesling - мій фаворит серед тихих вин: дуже елегантне біле вино з хорошою кислотністю і свіжістю". З ним солідарний сомельє Alberto Alvero (Італія): "Свіжий аромат. У смаку вино мінеральне і тому особливо запам'ятовується. З тонами лайма і білих квітів. Післясмак тривалий".

У той же час відомому італійському енологу Роберто Chioccia прийшлося до смаку KOBLEVO Merlot: "Хороша структура, приємний аромат з тонами молодих червоних фруктів. Дуже "гаряче" в смаку вино з приємними танінами і хорошим рівнем кислотності. Довгий солодкий післясмак". Все це результат багаторічної роботи українських виноробів Коблево, які щорічно вдосконалюють виробничі процеси, зберігаючи традиції.

Місце проведення 50-ї ювілейної виставки VinItaly залишається незмінним - виставковий комплекс Veronafiere у Вероні, який в цьому році відвідало понад 30 тисяч гостей, в тому числі делегація європейських парламентаріїв на чолі з Президентом Італії Серджо Маттарелла та Прем'єр-Міністром Італії Маттео Ренці. Саме VinItaly збирає світову еліту в галузі виноробства і визначає найсвіжіші тренди, які встановлюють високий рівень на найближчий рік.

Наступна публікація